Nieuwsberichten

Reacties

Stichting KIDS Alblasserdam

Toen dhr. Blase afscheid nam als burgemeester, heeft hij de Stichting KIDS Alblasserdam opgericht. Ondergetekenden hebben de eer de eerste bestuursleden van deze stichting te zijn. Wij zijn er om Alblasserdamse kinderen/jongeren met een droom, talent of goed idee proberen verder te helpen als ze zelf even vastlopen. Bijvoorbeeld door het inzetten van verschillende netwerken of door financieel een steentje bij te dragen. De website van KIDS is inmiddels klaar: www.kids-alblasserdam.nl. Graag brengen wij deze onder de aandacht van alle kinderen én jongeren in Alblasserdam en hun ouders/begeleiders. Dus heb je een droom of kent u een kind met een droom en ben je/is hij of zij zoekende? Bekijk dan de website en stuur evt. een droom in! Met vriendelijke groet, Barbera Struis – de Haan (voorzitter) Catharina Leeuwis (secretaris) Arjan Zwaan (penningmeester) Emine Osmanoglou (lid)

Teken- en schilderles

 

 

Is er na het gitaarspelen nog 3 minuten over, dan wordt het tijd voor  de tekenles. Op de zondagochtend, eens in de 2 weken, geef ik in Kinderdijk teken- en schilderles voor alle leeftijden en alle leeftijden door elkaar. Alles wat er in de vrije kunst om de hoek komt kijken wordt behandeld. Licht de nadruk van het materiaal in de wintermaanden wat meer in de houtskool en potlood hoek (even de collages niet vergeten), gaan we in de zomermaanden juist meer met verf, krijt en andere kleurrijke materialen die wat meer het buitenlicht behoeven aan de slag. Wil je portret tekenen, of juist de abstracte hoek op, dan word je als snel duidelijk dat die 2 meer dan familie van elkaar zijn.

 

Ik reken € 10,- per les inclusief materiaal. Alleen indien er een speciale aanschaf nodig is, wordt dit in overleg doorberekend. Denk aan lijstwerk of doeken.

 

Schilderen Hans van der Ent, Kinderdijk

Adres: Molenstraat 60 - 2961 AM Kinderdijk - Tel 078-6918117- e-mail: hans.gitaarles@gmail.com

© 2018 Hans van der Ent. All Rights Reserved.