Nieuwsberichten

Reacties

Stichting KIDS Alblasserdam

Toen dhr. Blase afscheid nam als burgemeester, heeft hij de Stichting KIDS Alblasserdam opgericht. Ondergetekenden hebben de eer de eerste bestuursleden van deze stichting te zijn. Wij zijn er om Alblasserdamse kinderen/jongeren met een droom, talent of goed idee proberen verder te helpen als ze zelf even vastlopen. Bijvoorbeeld door het inzetten van verschillende netwerken of door financieel een steentje bij te dragen. De website van KIDS is inmiddels klaar: www.kids-alblasserdam.nl. Graag brengen wij deze onder de aandacht van alle kinderen én jongeren in Alblasserdam en hun ouders/begeleiders. Dus heb je een droom of kent u een kind met een droom en ben je/is hij of zij zoekende? Bekijk dan de website en stuur evt. een droom in! Met vriendelijke groet, Barbera Struis – de Haan (voorzitter) Catharina Leeuwis (secretaris) Arjan Zwaan (penningmeester) Emine Osmanoglou (lid)

Tarieven, gemiste les, vakantie

 

 

Het zakelijke onderdeel hou ik het liefst zo simpel mogelijk. Geen contract, maar duidelijke spelregels. De betaling gaat in overleg.

 

De lessen zijn om de week en duren officieel een uur. Meestal lopen we wel wat uit maar dat is vanzelfsprekend kosteloos. Je lest altijd in een even of oneven week. Heel makkelijk te onthouden.

 

Beginners hebben een éénmalige bijdrage van € 10,- voor de map met het lesmateriaal. Al het vervolgmateriaal is gratis.

 

In principe gaan de lessen tijdens de vakanties altijd door. Alleen in de zomervakantie (6 weken jeugd /4 weken volwassenen) en de kerstvakantie (2 weken) kunnen de lessen kosteloos afgezegd worden. Tijdens de meivakantie gaan de lessen gewoon door. De verzuimde lessen in de overige vakanties kunnen binnen 14 dagen worden ingehaald. Als dit niet lukt, dan reken ik 50%.

 

Ik hanteer geen opzegtermijn, maar zou het wel graag een maand van te voren willen weten als je hebt besloten te stoppen met de lessen.

 

 

Tarieven per persoon per les:

 

Volwassenen: € 20,-

2 of meer volwassenen uit 1 gezin: € 18,-

 

Kinderen/jeugd tot 21 jaar:  € 17,-

2 of meer kinderen/jeugd tot 21 jaar uit 1 gezin: € 15,-

 

Gecombineerd volwassen (i.v.m. BTW) en kinderen/jeugd tot 21 jaar uit 1 gezin beide: € 16,50

 

Adres: Molenstraat 60 - 2961 AM Kinderdijk - Tel 078-6918117- e-mail: hans.gitaarles@gmail.com

© 2018 Hans van der Ent. All Rights Reserved.