Nieuwsberichten

Reacties

Stichting KIDS Alblasserdam

Toen dhr. Blase afscheid nam als burgemeester, heeft hij de Stichting KIDS Alblasserdam opgericht. Ondergetekenden hebben de eer de eerste bestuursleden van deze stichting te zijn. Wij zijn er om Alblasserdamse kinderen/jongeren met een droom, talent of goed idee proberen verder te helpen als ze zelf even vastlopen. Bijvoorbeeld door het inzetten van verschillende netwerken of door financieel een steentje bij te dragen. De website van KIDS is inmiddels klaar: www.kids-alblasserdam.nl. Graag brengen wij deze onder de aandacht van alle kinderen én jongeren in Alblasserdam en hun ouders/begeleiders. Dus heb je een droom of kent u een kind met een droom en ben je/is hij of zij zoekende? Bekijk dan de website en stuur evt. een droom in! Met vriendelijke groet, Barbera Struis – de Haan (voorzitter) Catharina Leeuwis (secretaris) Arjan Zwaan (penningmeester) Emine Osmanoglou (lid)

Optredens

 

 

Als onderdeel van het lespakket treedt iedereen jaarlijks in februari/maart op met zijn/haar lesgroep. De kinderen overigens in november. Met je opgedane ervaring op een heus podium spelen. Nu kunnen je familie, vrienden en kennissen van je vorderingen genieten.

 

Optreden is een ervaring op zich. De zangers voor het eerst met een microfoon voor hun neus. Plankenkoorts is niet nodig, want iedereen zit in hetzelfde schuitje. De een zingt en speelt, de ander doet een solo… Het is gebleken, dat de meeste groepen een aantal weken voor de uitvoering met zijn allen nog extra thuis oefenen.

 

Wil je meer foto’s zien ga naar het fotoboek!

 

Adres: Molenstraat 60 - 2961 AM Kinderdijk - Tel 078-6918117- e-mail: hans.gitaarles@gmail.com

© 2018 Hans van der Ent. All Rights Reserved.