Nieuwsberichten

Reacties

Stichting KIDS Alblasserdam

Toen dhr. Blase afscheid nam als burgemeester, heeft hij de Stichting KIDS Alblasserdam opgericht. Ondergetekenden hebben de eer de eerste bestuursleden van deze stichting te zijn. Wij zijn er om Alblasserdamse kinderen/jongeren met een droom, talent of goed idee proberen verder te helpen als ze zelf even vastlopen. Bijvoorbeeld door het inzetten van verschillende netwerken of door financieel een steentje bij te dragen. De website van KIDS is inmiddels klaar: www.kids-alblasserdam.nl. Graag brengen wij deze onder de aandacht van alle kinderen én jongeren in Alblasserdam en hun ouders/begeleiders. Dus heb je een droom of kent u een kind met een droom en ben je/is hij of zij zoekende? Bekijk dan de website en stuur evt. een droom in! Met vriendelijke groet, Barbera Struis – de Haan (voorzitter) Catharina Leeuwis (secretaris) Arjan Zwaan (penningmeester) Emine Osmanoglou (lid)

Les methode

 

 

Op een zo soepel mogelijke manier proberen we in een zo kort mogelijke tijd de lastige beginperiode die ieder instrument kenmerkt plezierig te doorlopen. Via akkoorden en met behulp van zorgvuldig geselecteerde liedjes leer je jezelf al snel begeleiden. Eerst met twee akkoorden, dan drie en na een paar weken kun je al aardig spelen met 5 of 6 akkoorden. Heb je dat een beetje in je vingers, voegen we de eerste “tokkel” toe.

 

Een uiterst effectief lesprogramma waarmee nagenoeg iedereen kan leren gitaarspelen. Diverse varianten van het tokkelen en slagritmes komen aan bod. Diverse muziekstijlen worden onderzocht en uitgelegd, zodat er een brede basis ontstaat waarop je je eigen spel en voorkeur kan ontwikkelen. Een gratis proefles?… geen probleem!

 

Heb je nog geen gitaar of weet je het nog niet zeker, dan kun je tijdelijk gratis een gitaar lenen. Wil je uiteindelijk tot aanschaf van een gitaar overgaan, dan kun je bij mij altijd de beste prijs kwaliteit verhouding vinden. Ook voor de duurdere gitaren gelden gunstige prijsvoordelen.

 

Adres: Molenstraat 60 - 2961 AM Kinderdijk - Tel 078-6918117- e-mail: hans.gitaarles@gmail.com

© 2018 Hans van der Ent. All Rights Reserved.