Nieuwsberichten

Reacties

Stichting KIDS Alblasserdam

Toen dhr. Blase afscheid nam als burgemeester, heeft hij de Stichting KIDS Alblasserdam opgericht. Ondergetekenden hebben de eer de eerste bestuursleden van deze stichting te zijn. Wij zijn er om Alblasserdamse kinderen/jongeren met een droom, talent of goed idee proberen verder te helpen als ze zelf even vastlopen. Bijvoorbeeld door het inzetten van verschillende netwerken of door financieel een steentje bij te dragen. De website van KIDS is inmiddels klaar: www.kids-alblasserdam.nl. Graag brengen wij deze onder de aandacht van alle kinderen én jongeren in Alblasserdam en hun ouders/begeleiders. Dus heb je een droom of kent u een kind met een droom en ben je/is hij of zij zoekende? Bekijk dan de website en stuur evt. een droom in! Met vriendelijke groet, Barbera Struis – de Haan (voorzitter) Catharina Leeuwis (secretaris) Arjan Zwaan (penningmeester) Emine Osmanoglou (lid)

Gitaarles

 

 

Voor beginners is er de mogelijkheid om hier in Kinderdijk in mijn eigen studio te komen lessen of je in te schrijven voor de cursus gitaarspelen bij de  Volksuniversiteit Papendrecht. Na 2 jaar worden de lessen alsnog in Kinderdijk voortgezet.

 

 

Ik moet nog beginnen.

 

Al in de eerste les, leer je enkele akkoorden, waarmee je thuis al direct iets ten gehore kan brengen. Stapje voor stapje leer je spelenderwijs via een reeks akkoorden en een opbouwend repertoire gitaarspelen . De moeilijkheidsgraad wordt rustig opgebouwd.

 

Voor leraren en leraressen en/of Pabo-leerlingen is er een speciaal toegespitst verkort programma, zodat zij binnen de kortst mogelijke tijd leuke liedjes voor de klas kunnen spelen.

 

Heb je nog geen gitaar of weet je het nog niet zeker, dan kun je gratis een gitaar lenen. Wil je uiteindelijk tot aanschaf van een gitaar overgaan, dan kun je bij mij altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding vinden. Ook voor de duurdere gitaren gelden heel gunstige prijsvoordelen.

 

 

Ik speel al een tijdje

 

Als je al een tijdje speelt en wat ervaring hebt, stroom je vanzelfsprekend in op je eigen niveau. Ik werk bij voorkeur in groepjes, zodat onderling samenspel tegelijkertijd bevorderd word. Heb je ambitie om in een band te gaan spelen, dan is dit een groot pre.

 

In een prettige en ontspannen sfeer, proberen we de diepte van een song te doorgronden. De moeilijkheidsgraad van zowel de “slagjes” of “tokkeltjes”  langzaam maar zeker opgevoerd.

 

 

Ik speel al een aardig tijdje

 

Ook dan valt er nog veel bij te leren. Denk aan timing, frasering, uitdrukking van zowel stem als instrument of combinatie hiervan.

 

 

Op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zijn er bij de VU Papendrecht inschrijfdagen. Tijdens deze dagen krijgt u bij vooruitbetaling 10% korting op het cursusgeld. Op zaterdag 22 juni zullen we ook demonstraties gitaarspelen geven.

 

Adres: Molenstraat 60 - 2961 AM Kinderdijk - Tel 078-6918117- e-mail: hans.gitaarles@gmail.com

© 2018 Hans van der Ent. All Rights Reserved.