Nieuwsberichten

Reacties

Stichting KIDS Alblasserdam

Toen dhr. Blase afscheid nam als burgemeester, heeft hij de Stichting KIDS Alblasserdam opgericht. Ondergetekenden hebben de eer de eerste bestuursleden van deze stichting te zijn. Wij zijn er om Alblasserdamse kinderen/jongeren met een droom, talent of goed idee proberen verder te helpen als ze zelf even vastlopen. Bijvoorbeeld door het inzetten van verschillende netwerken of door financieel een steentje bij te dragen. De website van KIDS is inmiddels klaar: www.kids-alblasserdam.nl. Graag brengen wij deze onder de aandacht van alle kinderen én jongeren in Alblasserdam en hun ouders/begeleiders. Dus heb je een droom of kent u een kind met een droom en ben je/is hij of zij zoekende? Bekijk dan de website en stuur evt. een droom in! Met vriendelijke groet, Barbera Struis – de Haan (voorzitter) Catharina Leeuwis (secretaris) Arjan Zwaan (penningmeester) Emine Osmanoglou (lid)

Gitaarles volwassenen

 

Het mag duidelijk zijn, iedere leeftijdsgroep heeft een eigen lesmethode. Volwassenen hebben over het algemeen een andere motivatie om te gaan gitaarspelen dan jongeren. “Eindelijk toch maar eens beginnen, ik heb het al zolang willen leren”  …….wat tijd voor jezelf. Twijfels?… ik kan je geruststellen: bijna iedereen kan gitaar leren spelen.

 

De soepele zeer laagdrempelige manier waarop we te werk gaan zal je waarschijnlijk sneller dan je verwacht overtuigen dat het er voor jou ook in zit. Klaag je?, ik blijf je moed inspreken. Kleine groepjes is ook hier het toverwoord. In het begin zijn we het er over eens “wat hebben we het allemaal moeilijk”. Later echter: “we lijken wel een echt bandje”. Voor volwassenen zijn er in februari/maart in party centrum “De Klok” in Kinderdijk de jaarlijkse optredens. Iedereen uit de lesgroep(en) wordt min of meer “vrijwillig” het podium op geloodst. Humor, zere vingers, plankenkoorts en soms een beetje kippenvel. Het hoort er allemaal bij en iedereen zit in hetzelfde schuitje. Het maakt het je makkelijker op verzoek een solo’tje weg te geven.

 

Adres: Molenstraat 60 - 2961 AM Kinderdijk - Tel 078-6918117- e-mail: hans.gitaarles@gmail.com

© 2018 Hans van der Ent. All Rights Reserved.