Nieuwsberichten

Reacties

Stichting KIDS Alblasserdam

Toen dhr. Blase afscheid nam als burgemeester, heeft hij de Stichting KIDS Alblasserdam opgericht. Ondergetekenden hebben de eer de eerste bestuursleden van deze stichting te zijn. Wij zijn er om Alblasserdamse kinderen/jongeren met een droom, talent of goed idee proberen verder te helpen als ze zelf even vastlopen. Bijvoorbeeld door het inzetten van verschillende netwerken of door financieel een steentje bij te dragen. De website van KIDS is inmiddels klaar: www.kids-alblasserdam.nl. Graag brengen wij deze onder de aandacht van alle kinderen én jongeren in Alblasserdam en hun ouders/begeleiders. Dus heb je een droom of kent u een kind met een droom en ben je/is hij of zij zoekende? Bekijk dan de website en stuur evt. een droom in! Met vriendelijke groet, Barbera Struis – de Haan (voorzitter) Catharina Leeuwis (secretaris) Arjan Zwaan (penningmeester) Emine Osmanoglou (lid)

Gitaarles jeugd

 

 

De jeugd volgt een les systeem op maat. Omdat jongeren over het algemeen sneller leren en wat meer van uitdaging houden zijn de lessen wat pittiger. Theorie, het hoe en waarom wordt direct geïntegreerd. Zang en zelf liedjes schrijven zijn interessante extra’s en ouders!, voor jullie ook interessant om te weten: de juiste manier van oefenen kan de resultaten op school aanzienlijk bevorderen.

 

Bands van deze tijd die gitaartechnisch interessante songs uitbrengen worden aan het repertoire toegevoegd. Denk aan Coldplay, Radiohead en bijvoorbeeld Saybia.

 

Adres: Molenstraat 60 - 2961 AM Kinderdijk - Tel 078-6918117- e-mail: hans.gitaarles@gmail.com

© 2018 Hans van der Ent. All Rights Reserved.