Nieuwsberichten

Gastenboek

 

 

Geef hieronder je reactie of opmerking! Ik hoor graag van jullie.

Reacties

16 Responses to Gastenboek

 Linda Molenaar 13 juni 2013 at 21:49 #

Leuke site, ik zal hem nog eens voor je doorlezen

 Veerle & Jasmijn vd Burgh 26 juni 2013 at 20:29 #

Stichting KIDS Alblasserdam

Toen dhr. Blase afscheid nam als burgemeester, heeft hij de Stichting KIDS Alblasserdam opgericht. Ondergetekenden hebben de eer de eerste bestuursleden van deze stichting te zijn. Wij zijn er om Alblasserdamse kinderen/jongeren met een droom, talent of goed idee proberen verder te helpen als ze zelf even vastlopen. Bijvoorbeeld door het inzetten van verschillende netwerken of door financieel een steentje bij te dragen. De website van KIDS is inmiddels klaar: www.kids-alblasserdam.nl. Graag brengen wij deze onder de aandacht van alle kinderen én jongeren in Alblasserdam en hun ouders/begeleiders. Dus heb je een droom of kent u een kind met een droom en ben je/is hij of zij zoekende? Bekijk dan de website en stuur evt. een droom in! Met vriendelijke groet, Barbera Struis – de Haan (voorzitter) Catharina Leeuwis (secretaris) Arjan Zwaan (penningmeester) Emine Osmanoglou (lid)

heeee allemaal

 

Wij zitten al 3 jaar & 5 jaar op gitaarles bij Hans.

En we vinden het echt super leuk !

En we raden het zeker aan om bij Hans op gitaarles te gaan want,

je leert er heeel veel en hij kan echt super goed gitaarspelen & heel mooi zingen.

 

x veerle & jasmijn

 Eline Rodenburg en Amber Ligthart 9 juli 2013 at 12:46 #

heey,

 

Wat een leuke en overzichtelijke website!

Heel erg bedankt voor de links naar onze youtube kanalen.

We wilden even zeggen dat de gitaarlessen heel leuk en leerzaam zijn, en ook zeker de mini die we erbij krijgen.

 

Groetjes Amber en Eline

 Thijs Barendregt (11 jaar) 10 juli 2013 at 16:22 #

Hoi jongens en meisjes

Ik zit al 2 jaar op gitaarles, ik blijf de lessen leuk vinden.

En hans maakt de lessen steeds leuk.

Ik zou zeggen als je op gitaarles wil dan moet je echt naar Hans.

 

Groeten Thijs

 Max (18) & Thim (20) 12 juli 2013 at 15:45 #

Muziek spelen, erover praten, geniale tips (ook voor bands), een overdosis humor en een sfeer die je eigen huiskamer doet verbleken. Inmiddels zeven jaar les bij Hans, waarbij de woorden ‘les’ en ‘feest’ vrijwel inwisselbaar zijn.

 

Thanks Hans, en voor de mensen die nog twijfelen om te beginnen met spelen: als de wiedeweer!

 Max (18) & Thim (20) 12 juli 2013 at 15:51 #

Muziek spelen, erover praten, geniale tips (ook voor bands), een overdosis humor en een sfeer die je eigen huiskamer doet verbleken. Inmiddels zeven jaar les, waarbij de woorden ‘les’ en ‘feest’ vrijwel inwisselbaar zijn.

 

Thanks Hans, en voor de mensen die nog twijfelen om te beginnen met spelen: als de wiedeweerga!

 joris (20) 6 augustus 2013 at 15:01 #

Ik kan me volledig aansluiten bij de reactie van Thim en Max. Ik speel al een aantal jaar gitaar bij Hans en ik bezoek ook om de week een schilderles. Voorheen speelde ik klassiek gitaar bij een muziekschool waar het plezier niet om nummer 1 stond. Inmiddels speel ik al een aantal jaar in een band en zit ik op de kunstacademie mede dankzij Hans.

 

ZO!

 

The ent

Arjan Snoek 16 oktober 2013 at 19:33 #

Mooie site ben wel benieuwd naar de vinyl uitbreiding.

Ik heb nu voor het 2de jaar groepslessen gitaar bij Hans en kan het iedereen aanraden, leuk leerzaam gezellig en mooie verhalen.

 3 x Schiebaan 29 december 2013 at 00:09 #

Hoi Hans,

 

ziet er goed uit, je site! Leuke foto’s ook, oa van het grote Sintfestijn:)

 

Groetjes van 3 x Schiebaan

Ellen van Dongen 2 januari 2014 at 20:41 #

De lessen van Hans zijn elke keer weer een feestje op een mooie locatie aan het water, met uitzicht op de molens. Samen met andere gitaarliefhebbers speel je in korte tijd de sterren van de hemel.

Ieder op zijn eigen niveau en eigen manier.

Wat ik zelf heel belangrijk vind is dat je vanaf de eerste les meteen al liedjes speelt. Geen saaie, oefeningen.

 

Hans bedankt voor de fijne jaren en muziekinspiratie.

 sandra 23 januari 2014 at 18:04 #

Wat een leuke en informatieve site!

Met veel plezier heb ik bij je ge-lest, helaas door tijdgebrek moeten stoppen.

Veel gelachen en geleerd.

Marleen 17 juni 2014 at 13:03 #

Je leert bij Hans gitaarspelen, maar vooral plezier hebben in gitaarspelen. Het spelen in groepjes is super gezellig, het samenspelen is zoveel leuker dan 1 op 1 les, denk ik tenminste!

 

Kortom, les bij Hans is een feestje, ik kom er altijd vrolijk vandaan.

Ook de creatieve workshops zijn een aanrader, Hans weet van alles wat af en laat je dingen maken waarvan je niet dacht dat je het in je had!

corry 5 november 2014 at 22:35 #

Heb als oudere dame een lange gekoesterde wens gitaarspelen bij HANS in vervulling mogen laten gaan,Hans had alle geduld en vooral zijn humor tijdens de lessen,het was inderdaad een feestje om naar gitaarles tegaan ik kwam er ook zeer ontspannen vandaan ,mijn dochter heeft ook deze ervaring gehad bij Hans en heeft nu nog haar zoon en dochter op les bij HANS ook zij hebben het reuze naar de zin,stukje opvoeding…ja zeker muziek is dat !!!!!

 

Bedankt Hans ik vind je een kanjer………..

alyssia 25 december 2014 at 17:24 #

hoi ik ben komen kijken en ik vondt het super het lijkt me zo tof!

 Rick 29 augustus 2016 at 08:24 #

Ik ben nu sinds ongeveer een jaar aan het lessen bij Hans. Nadat mijn gitaar een jaar of 10 aan de wilgen (lees: ophangbeugel in de woonkamer) heeft gehangen, begon het weer te kriebelen. Ik besloot eens te gaan kijken bij Hans van der Ent. Hij geeft les op een heel ongedwongen en informele manier en met de nodige humor.

De lessen zijn in een groepje van 3,4 tot maximaal 5 mensen. Je hebt bij Hans zelf de keuze om elke twee weken gewoon een beetje mee te pingelen in de groep, of om de verschillende tokkeltjes die Hans aanleert, thuis te oefenen zodat je steeds beter wordt. Vrijheid, blijheid!

De verschillende tokkeltjes en slagjes worden aangeleerd aan de hand van tientallen verschillende gitaarliedjes. Leuke bijkomstigheid is dat je repertoire heel snel groter wordt.

Wat het mij in elk geval brengt, is nieuwe energie en motivatie om thuis ook weer vaker de gitaar te pakken en lekker een uurtje te spelen.

Dus als je nog twijfelt, trek de stoute schoenen aan, en bel Hans!

 Sylvia 11 oktober 2017 at 19:09 #

Een aantal jaren geleden ben ik gestart met gitaarlessen op de Volks Universiteit. Ik wilde altijd aleen start maken met het spelen op de gitaar. Al heel snel kon ik al aardig wat akkoorden wegspelen. Dit is ook de insteek van Hans, zo snel mogelijk een liedje kunnen spelen. En wat is het leuk! Krijg nu al een tijdje op de maandagavond les in Kinderdijk in een klein groepje. Elke les leer ik wel iets erbij. Iedereen kan zijn keuzes aangeven qua liedjes. Af en toe best moeilijk kiezen uit de steeds dikker wordende muziek map.Met elkaar wordt er op die avond wat afgepingeld. Ieder op zijn eigentempo en kunnen. Ik gebruik nu steeds vaker mijn gitaar in mijn werk. Met de kinderen zingen we, begeleid met de gitaar, heel veel liedjes met elkaar. Daarbij inspireer ik ook weer de kinderen om meer met muziek bezig te zijn.

Kortom: je bent nooit te oud om gitaar te leren spelen! Zelf heb ik spijt dat ik er niet eerder mee ben begonnen. Dus: gewoon een keer een les bij Hans proberen en misschien ben je ook binnen de kortst mogelijke tijd besmet met het gitaarvirus!

Geef een reactie

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Adres: Molenstraat 60 - 2961 AM Kinderdijk - Tel 078-6918117- e-mail: hans.gitaarles@gmail.com

© 2018 Hans van der Ent. All Rights Reserved.